Wytske van Hoven 📞 06 123 50 981 info@vanhovenorganizing.nl

Meer ruimte in je kledingkast!

Heb je weinig hangruimte voor je kleding? Dan zijn deze wonderhangers een uitkomst.

De afgelopen drie maanden heb ik de witte hangers van kunststof en de metalen wonderhangers getest.

De witte kunststof hangers raad ik je sterk af. Binnen drie dagen was de haak waarmee je de hanger aan de kledingroede ophangt zover uitgerekt, dat de hanger plus kleding op de grond lag. Ik heb ook twee andere personen gevraagd om de hangers te testen. Helaas ook bij hen hetzelfde resultaat.

De metalen hangers gebruiken wij nu ongeveer twee maanden en deze bevallen goed. Een echte aanrader!

Lukt het organizen je niet? Bel me gerust (06-123 50 981) of stuur een app of een messengerbericht.
Succes. Laat me weten hoe het ging!